Avagy fotóséta „Andrea Bocelli – falván” ahogy mi hívtuk ezt a kis kitérőt. 😀

Itt nagyjából állítólag minden a Bocelli családé vagy a rokonuké szóval hellyel-közzel még helytálló is volt a mi kissé gúnyosnak tűnhető megnevezésünk Lajaticora.

A gúnyosnak tűnhetőn van itt most a hangsúly, mert abszolút nem gúnyolódni szerettünk volna mielőtt valaki félreértene, mert tényleg tiszteletreméltó Bocelli munkássága(plusz apukám lehetne, mert szüleimmel egyidős és én sosem gúnyolódnék idősebbeken) és amit elért az mind csodálatos és fantasztikus dolog (adó-botrányos dolgokat most inkább hagyjuk).

Lajaticoba sikerült 2 esküvői forgatagba is belekeverednünk, fotózhattunk is, de nem tartom illendőnek, hogy engedély nélkül megosszam a menyasszonyok fotóit, de nagyon szépek voltak az már egyszer biztos.

A násznép is közvetlen volt mindkét esetben, ami viszont kicsit furcsa volt számunkra, hogy elég korán kezdték a „bulit”, nálunk Magyarországon azért már bőven van 6-7 óra amikor még csak páran táncolnak/ lézengenek a táncparketten és az igazi buli sokkal később indul be….vagy csak én voltam „szolid  esküvőkön”? 😀

No, mindegy…érdekes kitérő volt LAJATICO…és nemcsak a szépsége miatt (klasszikus szűkös olasz hangulatos utcák vannak itt is offkorz’) hanem azért is, mert itt is egy kicsit jobban beletudtunk csöppeni az „olasz életérzésbe”, mindennapokba. 😊

UI: Az őszi MVM DOME-ban tartandó Bocelli koncertre megy valaki közületek? 😊

Heni, ha esetleg olvasnád akkor érezzétek jól magatokat az anyukáddal a koncerten! 😊

Biztos fantasztikus lesz!

*Fotók: saját, friss képek mind. 😊

*További olaszországi fotósétás képekért lessetek majd át néha az evelin_a_muemlekvadasz Instagram oldalamra is.  😉

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .