Home Könyveim

Könyveim

Az első regény

Az első rész középpontjában javarészt Zsolnay Júlia áll, de nem az ő szemszögén keresztül láthatjuk a történetet, hanem a tényleges főszereplőnk egy Vivien nevű lány, aki 2000-es évekből csöppen egy csodatévő forrás által az 1800-as évekbe, egyenesen a példaképei birtokára.
Hogy miért esett a választásom az időutazásra mint mindennek a mozgatójára?
Azért mert belegondoltam abba, hogy ha ilyen úton – módon találkozhatna valamelyik példaképével.
Persze ez a nagy szó szerinti korkülönbség okoz majd bőven bonyodalmakat, vicces szituációkat és hát hogy – hogy nem egy kis szerelmi szálat is belecsempésztem a történetbe, de semmiképpen sem szeretném itt előre lelőni a sztori lényegét, aki szereti az ilyen jellegű kicsit történelmi – kicsit humoros – kicsit romantikus időutazós sztorikat azoknak bízok benne hogy tetszeni fog az én kis irományom is.

A második regény

A második kötet főszereplője végül Miklós lett, aki csavart egyet a történeten, s ebben az esetben ő lett az utazó, de nem is akárhová utazott, hanem egyenesen 2035-be.
Köztudott volt Zsolnay Miklósról, hogy a sok üzleti út miatt a fél életét vonaton töltötte, ám ezúttal a Forrás Expressz nyújtotta szolgáltatás nem síneken repíti őt a célja felé hanem éveken keresztül.
Ebben a második részben kiderül a forrás legendája is, valamint választ kaphat az olvasóm arra is, hogy hogyan is lehetséges ez az időutazósdni.
Úgy gondoltam, hogy ha már az élet sajnos nem adott boldog befejezést Miklósnak, akkor legalább ebben a kis történetben megkapja azt amit érdemelt volna, mert mindenkinek jár a boldog befejezés. Sajnálom, hogy ő csak így kaphatta meg. ☹
Akit érdekelnek a könyvek akkor ebook formájában teljesen ingyenes megtalálják őket a profilomon, illetve a leírásban is beteszem majd a hozzájuk vezető linkeket.

Link az első regényemhez.

Link a második regényemhez.