Az olasz „ideiglenes otthonunk” (értsd: hotelünk) szomszédságának gyöngyszemeiből fotóztam még végezetül pár épített csodát plusz a hotelünket is megörökítettem pár fotón.

Kilátás a folyosónkról 🙂

Nagyon elégedettek voltunk a szállással, ételekkel és a személyzet összes tagjával.

A toszkán „ Mr. Carson”  előtt itt is és innen is le a kalappal, igazi régi vágású, már ránézésre is egyből tekintélyt parancsoló alak volt.

Bevallom én is mindig kihúztam magam, amikor Ő koordinálta a vacsoráztatásunkat és próbáltam nagyon szépen enni és nem összekeverni a villákat. 😀

Nagyon elégedettek voltunk tényleg a GRAND HOTEL TETTUCCIO-val és én örültem annak is, hogy a „szomszédok” között találkozhattak dél-koreaiakkal, törökökkel és japánokkal is.

Az utolsó napunkon érkezett egy kedves indiai házaspár is, igazán vicces liftes történetbe keveredtünk velük, de végtelenül kedvesek és tiszteletadóak voltak.

Remélem tetszett Nektek ez a 11 részes kis „speciális útinaplós részletes” kis olasz kitekintő.

Instagramra továbbra is fogok majd pár random épületfotót néha- néha felölteni #tbt hashtaggel, mert tényleg rengeteget fotóztam, képtelenség egyben feltölteni az összes érdekes épületről készült fotót.

Köszönöm, hogy pozitívan fogadtátok ezt a bejegyzés-sorozatot!

Ez nem felvágásról szólt hanem tényleg az épített kincses részt próbáltam veletek is itt megosztani illetve tanácsokkal és érdekességekkel is igyekeztem segítséget nyújtani azoknak akik esetleg a jövőben szintén ezen helyek valamelyike felé vennék az irányt…őszintén köszönöm, hogy értették és jól értettétek a szándékaimat a sorozattal kapcsolatban!

És akkor még következzék a hotel mellett még pár épületfotó:

*Fotók: saját, friss képek mind. 😊

*További olaszországi fotósétás képekért lessetek majd át néha az evelin_a_muemlekvadasz Instagram oldalamra is.  😉

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .