Sziasztok!

Bár Instagramon már beharangoztam egy januárig tartó Insta+ Facebook detoxot, de nem is én lettem volna,ha nem felejtem el ide is kitenni a hírt.?

Kárpótlásul fogadjátok sok szeretettel ezt a kis “Mini Zsolnay-vlogot”, amit ma készítettem, mert egyéb okok miatt Pécsen jártam és amíg várakoztam az időpontomig addig kicsit betértem a Negyedbe.?

Nem vagyok nagy videós, a videó közepén(pár percig) van is egy kis vágási baki, de talán nem vesz el sokat a mondandóm lényegéből a dolog.?

December 30.-án érkezik majd még ide egy előre időzített bejegyzés is és azzal a poszttal zárom ténylegesen itt az évet, Instagramon viszont már idén valóban nem lesz több bejegyzés!

Januárban lesz egy kis szünet itt is, de utána újult erővel és sok izgalmas bejegyzéssel térek majd vissza hozzátok kedves Műemlékvadász társaim!☺️

Előre is áldott, boldog,békés ünnepeket mindenkinek!?

30.-án még találkozunk!?

Üdv:

E.

💚Zsolnay mini vlog💚
Previous articleEgy meghitt hely a fasor mentén – A pécsi Kioszk története
Next articleFalakból épített „öröklét” – Emlékezzünk Csák Mátéra #2.
Mindig mosolygós, folyton álmodozó lány beleveti magát az épsztorik világába, amit meg is akar mutatni a világnak (de Magyarországnak mindenképpen). Mi rossz sülhet ki ebből? :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .